Добре дошли в страниците на Интернационален форум От ВАС за

Четете правилата, непознаването им е достатъчна причина да получите БАН.
Този сайт е за българи - специалисти и граждани, пишещи по темите в съответните раздели и използващи кирилица.
Всички останали ще бъдат изтривани.
This forum is for professionals, students, students, citizens, businesses, organizations, institutions and other writing in Bulgarian Cyrillic on topics in the relevant sections. All others will be deleted.

Добре дошли в страниците на Интернационален форум От ВАС за

Мнениеот Ivan Popov » 16 Ное 2013, 10:39

Привет !
Добре дошли в страниците на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU.
Този форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU е за реални, валидирани и регистрирали се със собственото си име и фамилия (с един интервал между тях - Georgi Ivanov) българи - специалисти и граждани, пишещи по темите в съответните раздели и използващи кирилица. Всички останали ще бъдат изтривани!
This forum is for real, validated and signed with his name and surname professionals, students, students, citizens, businesses, organizations, institutions and other writing in Bulgarian Cyrillic on topics in the relevant sections. All others will be deleted.
Той е модул от Европейски Интернационален портал От ВАС за ВАС – From YOU for YOU. http://www.otvaszavas.eu - http://www.fromyouforyou.eu
Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU е една реална среда за информационен обмен между граждани, специалисти, фирми, институции, организации относно бранша архитектура, строителство, благоустройство, строителна промишленост, енергоефективност, възобновяеми енергоизточници, топло и хидроизолация на сградния фонд, инфраструктурни обекти, инсталации, екология, конструкции...

Правила:
1.1.В Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU се допускат мнения, предложения, отговори на въпроси, обяви, съобщения само на регистрирани потребители !
Регистрацията в Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU е безплатна, бърза и лесна.
Когато се регистрирате е необходимо да посочите име и фамилия, възраст, народност, валиден e-mail, скайп, Web, телефон, GSM, учебно заведение, организация, фирма, институция.
Така ще могат другите потребители на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU да комуникират с Вас.
Само с посочване на валиден e-mail ще можете да се регистрирате. На него ще Ви бъдат изпратен код и акаунд за активиране на потребителски достъп.
1.2.Пишете във съответните форуми на родния си език, както и на езиците които владеете.
1.3.В българския модул на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU официалния език е българския. Българския език ползва кирилица.
В този модул мнения, предложения, отговори на въпроси, обяви, съобщения написани на латиница или на друг език не се допускат.
1.4.В останалите езикови модули пишете само на съответния език.
1.5.Предложения, отговори на въпроси, обяви, съобщения, потърсена помощ написани по начин различен от посочения ще бъдат заличавани от администратора и модераторите без предупреждение и обяснение.
1.6.Администратора и модераторите имат право да заличават без предупреждение информация, която не е свързана с тематиката и същността на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU. По свободното тълкуване същността на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU може да се приложи само за мнения, предложения, отговори на въпроси, обяви, съобщения от съпътстващи дейности.
1.7.Модераторите на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU се избират от собственика на Европейски Интернационален портал От ВАС за ВАС – From YOU for YOU. Във тази връзка оплаквания за дейността на модераторите на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU могат да се отправят на адрес: info@otvaszavas.eu.
1.8. Отговорност за достоверността на мнения, предложения, отговори на въпроси, обяви, съобщения носят само и единствено авторите.

Указания:
1.1.Този Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU е явен. За това за потребителско име най-добре е да използвате името и фамилията си. Двете думи разделете с интервал. Например - Georgi Ivanov.
1.2.Пишете с редовни букви! Само главните букви в интернет се възприемат като крещене и дразнят!
1.3.Можете да правите предложение за устройството, темите, работата с Интернационален форум
От ВАС за ВАС – From YOU for YOU на адрес admin@otvaszavas.eu.

Използвайте този форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU за да изкажете мнение, да направите предложение, компетентно да отговорите на въпросите, да потърсите помощ.
Пълна и подробна информация – текст, графики, снимки можете да предложите за публикуване в българския модул http://www.otvaszavas.eu/Bulgaria/index.htm на Европейски Интернационален портал От ВАС за ВАС – From YOU for YOU .
Информация и указание какво можете да публикувате и как да го направите можете да намерите тук http://www.otvaszavas.eu/Bulgaria/About ... public.htm.

Поздрави!
Иван Попов
Системен администратор на Интернационален форум От ВАС за ВАС – From YOU for YOU
E-mail: admin@otvaszavas.eu
Портфолио: http://portfolio.otvaszavas.eu/
Ivan Popov
Site Admin
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Ное 2013, 22:49

Назад към Същност, правила и указания за работа с форум От ВАС за ВАС

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум От ВАС за ВАС: 0 регистрирани и 1 госта

cron